Към съдържанието

НОВО

Вместо да започна с абсолютно нов сайт на абсолютно различна платформа, реших просто да отгърна нова страничка, без да забравям онова, което съм създала досега. Предишните ми проекти не са по-малко стойностни или значими от настоящите. Тогава съм вярвала в тях, разчитала съм на успеха им и, макар да не е дошъл, те все още са част от мен.

Отсега нататък смятам да публикувам, когато пожелая и каквото ми е на сърце.

***

Макар да изоставих сайта за цели четири години, творчеството ми беше повече целенасочено, отколкото разнородно, както досега. Затова и нещицата, които съм подготвила, не са чак толкова много, колкото би ми се искало, но всички са от сърце 🙂

ОБРАТНАТА СТРАНА НА ЗАЛЕЗА

Кратък разказ за това какво ще се случи, ако един ден слънцето изгасне. Форматът е във вид на интервю.

ОБЕТ ОТ ДИМ И ПРЪСТ

Вдъхновен от развенчания мит за змея и еротичния подтекст на неговото съществуване. Разказът беше написан непосредствено след като прочетох „Тайнствената непозната“ от Ан Бронте и е силно повлиян от него.

Един от неосъществените ми проекти носеше заглавието „Закачливо въведение в корейските сериали“. От него имам резюмета на първите епизоди на любими мои продукции. Проектът ми имаше за цел да запознае българския зрител с повече корейски сериали и да събере вече съществуващите фенове. Ама нейсе!

Звездопад“ – стара, но много любима драма. Като цяло, рядко се правят продукции с деца, камо ли с такъв голям каст.

Няма такава любов“ – също мой отдавнашен фаворит. Корейците си имат тоя стереотип, че голямата любов се среща на зряла възраст. Може да е вярно, но е и адски забавно.

Ще започна с това, че не бива човек да се насилва да пише нещо, което не му е на сърце. Изгубих ценно време, за да пиша нещо, което само теоретично би се искало от едно издателство. Накратко, така се роди романът ми „Шифт“. Не помня почти нищо от сюжета, не помня на колко издателства го пратих, но помня как едно от тях ми отговори „Не можем да издадем книгата в този вид“. Каквото и да означава това…

Все едно. Ще публикувам първите три глави от романа. Трябваше да е перфектно, все пак, направих онова, което ми казаха. Писах за нещо, в което имам опит. Но това не е достатъчно произведението ти да бъде на ниво. Не правете моята грешка. Пишете с желание!

Шифт“ – единственият фикционален роман (т.е. не е нито фантастика, нито фентъзи – моите главни жанрове)