Към съдържанието

Няма такава любов

The Greatest Love (Best Love)

Ку Еджонг, бивша певица от популярна к-поп група, сега се намира на дъното на кариерата си и приема с голяма благодарност всеки залък, който индустрията ѝ подхвърли. Все пак, на нейната шия са увиснали брат ѝ, баща ѝ и малкият ѝ племенник. Док Годжин е висок, харизматичен и атлетичен актьор, който се намира в пика на кариерата си. Най-голямата му мечта е да иде в Холивуд и да снима филм с Питър Джейсън (аналогия с Питър Джаксън). Дори му праща подкуп под формата на вино за 15 хил. долара, което Джейсън връща. Годжин хапе устни, без да подозира, че Еджонг е в стаята и е чула разговора.

Пътищата на Еджонг и Годжин се пресичат няколко пъти, в които Годжин разкрива що за високомерна примадона е всъщност. Въпреки отблъскващия му характер, Еджонг е така фокусирана да остане на екран, че продължава да го моли за услуга след услуга, включително да участва в шоу. Унесена в играта, Еджонг подвежда Годжин да признае за подкупа и внезапно цялата нация узнава за унизителните му опити да пробие на запад. Решен да си отмъсти, Годжин отива при Еджонг, но двамата попадат в пътен инцидент и Годжин се озовава в болница. Еджонг е силно разтревожена, че от бивш айдъл ще се превърне в обект на омраза, затова отива да навести Годжин и разбира, че на него нищо му няма. За да се компенсира, Еджонг изнудва Годжин за снимка и, малко преди да я публикува, Годжин разбира, че Питър Джейсън е променил мнението си. За съжаление, Еджонг публикува снимката в интернет и Годжин се разделя с последния си шанс за Холивуд.

Обиден до мозъка на костите си, Годжин иска да се отърве от Еджонг, като ѝ намира роля в романтично шоу и като я заставя да изтрие номера му веднъж завинаги. Докато Годжин опитва да постави ясни граници помежду им, случайно вижда как бившият мениджър на Еджонг ѝ зашлевява плесница. Объркан и разтревожен, Годжин помага на Еджонг да избяга, ала когато отново среща мениджъра, Годжин се изпълва с необяснима агресия и обръща противния си характер към него, за да отмъсти за Еджонг.

Объркан от самия себе си, Годжин не проумява какво се случва с него, докато не вижда Еджонг да танцува на най-известната си песен „Туп-туп“. Същата е звучала преди десет години в операционната зала, докато на Годжин са присаждали ново сърце. Първата мисъл на Годжин е, че пак се е влошил и отива на доктор, който му обяснява, че е просто влюбен. Несигурен, Годжин отива при настоящия си мениджър да я пита какво е чувството да обичаш някого (защото той е 40-годишен мъж, който досега е имал връзки под формата на договор между две агенции).

Силно възмутен, че сърцето му тупти за треторазрядна, раздърпана певачка със самочувствие, по-малко от оризово зърно, Годжин е решен да я намрази. Но тъкмо тогава на нея ѝ потръгва и тя среща идеалния мъж – мил и красив доктор, както и главен участник в романтичното шоу. Всички зрители са на мнение, че Еджонг първа ще бъде елиминирана и Годжин бърза за шоуто, за да я спаси от унижението. Точно тогава обаче, виждайки Еджонг до друг мъж, олицетворяващ всичко, което той не е, сърцето му прави „туп-туп“ и той разбира, че е безнадеждно, неизлечимо влюбен.

Факт, който ще го накара драматично да се търкаля по стената на коридора, чувствайки как стрелата на Купидон се забива все по-дълбоко в егоистичното му сърце.